.

.

Dewtreetali reflektirajuće naljepnice naljepnice vozila tigar glava hauba automobila i motocikla bočne naljepnice vozila Стеллер crno bijelo

Dewtreetali reflektirajuće naljepnice naljepnice vozila tigar glava hauba automobila i motocikla bočne naljepnice vozila Стеллер crno bijelo

Ocjena proizvoda:

HRK 7.74
Količina robe
Prisutan


Tehničke karakteristike
Tip Elementa : Auto Oznaka
Boja : Crna / Bijela
Materijal : Vinil
Veličina : 28*28см
Količina : 1 kom
Stanje : 100% potpuno novi i visoke kvalitete
Instalacija
1. Očistite površinu na koju će biti postavljena oznaka 2. Polako uklonite papir podlogu, pazeći da vaša naljepnica ostaje приклеенной na transparentan trake za prijenos. Ako je dio vaše decal se uzdiže zajedno s podlogom, pritisnite hard podlogu natrag prema njoj, dok ona ne držati na prenosivi uređaj.
3.Kako je samo vaša naljepnica će biti odvojen od podloge, poravnajte i stavite naljepnicu protiv površina na koju će se primijeniti.
4. koristite kreditnu karticu, squegee ili nešto slično, poravnati svoju naljepnicu, pazeći da se ona potpuno zaglavi na površini.
5. oprezno i polako skinite переносную traka sa svojim temperature decal, pazeći da vaša decal zalijepljen na površinu. Ako vidite da je dio decal ne oslobađa od transportne trake, gurnite ga natrag na površinu i ponovite proces.

Ostale značajke

brend:
Dewtreetali
Vrsta:
Ljepilo Naljepnica
Dizajn:
Ljubimac
Model:
Životinjski Uzorak
Stavljanje Naljepnica:
Cijelo Tijelo U Cijelosti
is_customized:
Yes
Pakiranje:
Ne Zapakirano
Tip Naljepnice:
Tijelo Vozila
Vrsta:
Naljepnice
Tip Elementa:
Naljepnice
Naziv Modela:
Q2069-01
Dužina Proizvoda:
28cm
Boja:
crn / bijela boja

Najbolje ponude