.

.

30 ml crna univerzalni заправочный kit tinte kompatibilan заправочный dye ink za Brother za CANON za Epson za HP pisača sve tintni pisači

30 ml crna univerzalni заправочный kit tinte kompatibilan заправочный dye ink za Brother za CANON za Epson za HP pisača sve tintni pisači

Ocjena proizvoda:

HRK 32.00 -24 %
HRK 42.00
Količina robe
Prisutan

30 ml univerzalni заправочный kit tinte kompatibilan заправочный dye ink za Brother za CANON za Epson za HP pisača sve tintni pisači
Naziv proizvoda : univerzalni benzinske tinte
Preljev za : višekratni uložak i СНПЧ
Za upotrebu u : za Brother,CANON, Epson za pisač HP, za sve inkjet pisača marke
Količina : 30 ml
Boja : BK
Paket uključuje :
Ukupno : 4kom 30 ml Crna заправочный boja tinte
Obavijesti kupca :
1.svi trgovački nazivi i zaštitni znakovi su vlasništvo njihovih vlasnika a spominju se ovdje samo u svrhu opisa.
2. Mjerimo svaki proizvod prije slanja, jamčimo 100% posao.
3.molimo vas da ispunite vaš pravi broj telefona, osigurati pravovremenu isporuku narudžbe. Svi kupci iz Ruske Federacije moraju ispuniti puno ime, inače on ne može dobiti nalog.
4.sve isporučene robe i koji su prikazani na fotografijama mogu imati neke manje razlike(hrpa robe, oznake, pakiranje). Slike se daju samo kao referenca, ali naš cijeli отгружаемый proizvod ima razinu kvalitete A+ grade i 100% siguran od maerials i workmanship. Bez upozorenja. Za više informacija, molimo, savjetujte se s nama.
5.Kada kupujete nalog kod nas, molimo vas, provjerite broj modela uložak podudara s onim (oem-source) koji ćete koristiti u vašem pisaču, jer čip uložak nije isti za različite tržišta, iako je broj modela pisača može biti isti.
PITANJA I ODGOVORI :
Pitanje je : koliko puta se može puniti uložak za višekratnu upotrebu?
Većina uložaka, samo ako su u dobrom stanju (glava bez ogrebotina, nije začepljen ili ostavi da se osuši, čipovi u redu), može puniti mnogo puta.
K : Kako odabrati vaš streljivo?
Trebali bi prema vašem izvorno broj modela spremnika tinte do Kada kupujete streljivo. U suprotnom, ink cartridge neće raditi, jer čip uložak nije isti za različita tržišta, iako je broj modela pisača može biti isti. To je vrlo važno!!! ^_^
P : i kad se umetne novi uložak, pisač ponekad navodi da nove patrone ispunjen do pola. Zašto se to događa?
Pisač samo ocjenjuje razinu tinte u spremniku. To nije točno mjerenje.
Novi spremnici moraju biti potpuni i trebao trajati onoliko koliko je normalno.
P : ništa ispisuje izvan ili nedostatak boje postoji kada novi streljivo instaliran. Zašto se to događa?
Budite sigurni da ste kupili pravu toner za vaš pisač.
Pobrinite se da je glava radi normalno. Provedite čišćenje ispisne glave, ako ona suha ili je zaključana.
Pobrinite se da žuta traka za brtvljenje oznaka se naplaćivati prije instalacije. Apsolutno, pobrinite se da zrak rupe tiskan za patrone s priloženim žutom pin (ne žuti brtveni natpis uloška).
K : mogu li postaviti prazne kontinuirani sustav opskrbe tinte / streljivo u pisač?
- Ne, ne možeš. Sve СНПЧ ili višekratnu upotrebu tinte patrone ne moraju se ugrađivati u pisač, pokušati čip raditi ili ne, prije nego što заправите tinta na punu razinu dobar, čip može biti blokiran zauvijek, ako je spremnik prazan.
Ne postavljajte prazne(bez tinte) СНПЧ/metaka u pisač, da СНПЧ/patrone su ispunjena u potpunosti tinte (spremnik/truba/uložak mora biti ispunjen u potpunosti tintom), a zatim su instalirani u pisač; u suprotnom, kada prazne patrone će biti umetnuta u pisač, čip će biti blokiran zauvijek i ne može se koristiti u redu, iako nakon toga ste popunili tinte.
P : kad sam upisati list, boje nisu sasvim odgovaraju onima koje se prikazuju na mom ekranu.
Različite upravljačke programe monitora će se proizvoditi malo drugačije boje, i tako da boje prikazane na zaslonu, uvijek će se malo razlikovati od onih koji ispisuje svoj pisač.
Možete pokušati usporediti ih, ali svaki program koristi malo drugačiji vozača, i tako svaka boja je malo drugačiji.

Ostale značajke

Vrsta:
skup refill ink
Kompatibilan Brand:
HP
Broj Modela:
Za Brother, CANON, Epson za pisač HP, za sve tintne pisače
brend:
ЙОТАТ

Najbolje ponude