.

.

Najbolje ponude zamjena objektiva kamere 170 stupnjeva širokokutni objektiv za kameru Gopro Hero 1 2 3 SJ4000

Najbolje ponude zamjena objektiva kamere 170 stupnjeva širokokutni objektiv za kameru Gopro Hero 1 2 3 SJ4000

Ocjena proizvoda:

HRK 28.20
Količina robe
Prisutan


Pogledajte ovaj novi 170 stupnjeva izmjenjivim objektivom kamere za kamere GOPRO Hero 1 2 3 SJ4000. Ovaj objektiv kamere je dizajniran posebno za one ljude koji imaju visoke zahtjeve za snimanje slike. On ima 170 stupnjeva, koji bi trebao donijeti drugačiji i izvanredan dojam, čini vaš vid i šire, a slike jasnije. Smjenski dizajn će vam dati mnogo više pogodnosti. Zahvaljujući pouzdanim materijala i fine obrade objektiv kamere je savršeno može doći za svoju kameru i snažan za dugotrajno korištenje, objektiv je jednostavan za instalaciju i korištenje. Pogledajte ovaj novi 170 stupnjeva izmjenjivim objektivom kamere za kamere GOPRO Hero 1 2 3 SJ4000.
Ovaj objektiv kamere je dizajniran posebno za one ljude koji imaju visoke zahtjeve za snimanje slike.
On ima 170 stupnjeva, koji bi trebao donijeti drugačiji i izvanredan dojam, čini vaš vid i šire, a slike jasnije. Smjenski dizajn će vam dati mnogo više pogodnosti.
Zahvaljujući pouzdanim materijala i fine obrade objektiv kamere je savršeno može doći za svoju kameru i snažan za dugotrajno korištenje, objektiv je jednostavan za instalaciju i korištenje.
Težina : 9,45 oz / 37 g
Dimenzije : 2,2 x 1,8 cm (D x diam.)
Model : ST-35
Materijal : Plastika, Metal
Boja : Crna
Širokokutni Stupnjevi : 170 stupnjeva
мутовка : М12
Sadržaj paketa : 1 X izmjenjivim objektivom kamere za kamere Gopro Hero 1 2 3 SJ4000
Napomena : svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja elementa na slici malo razlikuje od stvarne stvari. Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1-3см.

Ostale značajke

brend:
содиал
Broj Modela:
fotografije
Vrsta:
Objektiv
Kompatibilan Brand Akcijske Kamere:
GoPro

Najbolje ponude