.

.

I2C SI1145 UV IR Visible Sensor GY1145 6pin Header Light Breakout Board Module

I2C SI1145 UV IR Visible Sensor GY1145 6pin Header Light Breakout Board Module

Ocjena proizvoda:

HRK 25.00 -7 %
HRK 26.82
Količina robe
Prisutan

Opis :
SI1145-to je novi senzor od Si Labs s калиброванным UV-osjetljivi dio, koji se može izračunati UV indeks. To je digitalni senzor koji radi preko I2 C, tako da ga može koristiti gotovo bilo koji mikrokontroler. Senzor također ima vidljive i INFRACRVENE osjetljive elemente, tako da možete mjeriti gotovo bilo koju vrstu svjetla - ali samo UV senzor ima umjerena izlaz, tako da ako vam je potrebno precizno mjerenje apartmana, provjerite TSL2561. Ako se osjećate stvarno napredan, možete se povezati IR led na светодиодному kontakt i koristiti osnovne funkcije senzora približavanja.
Pinout :
Vin-to je ulaz u regulator napona. Prehrana od 3-5 v istosmjerne struje. Ima zaštitu od obrnutog polariteta.
GND - to je signal i snaga stopicu Pina spojen na vašem mikrokontrolerom stopicu Pina
3Во-to je izlaz iz putnog regulatora. Ako vam je potreban čist 3.3v dc, možete dobiti do 100 ma od ovog Pina.
SCL-to je zaključak sati i2c spojen na vaše mikrokontrolerom I2 C master clock pin.
SDA-ovo je zaključak podataka i2c spojen na vaše mikrokontrolerom I2 C master data pin.
Paket :
1 X SI1145 UV senzor
1 X 6 P pin naslov
Dragi prijatelji, ako je vaše narudžbe veća od $5, Aliexpress ne će nam poslati paket na недоступному način praćenja informacija isporuka (na primjer, China Post Ordinary Small Packet Plus, 4 PX Singapore Post OM Pro). Dakle, Molimo vas, odaberite China Post Air Mail / Aliexpress Standard Shipping, ako vaše narudžbe veća od $ 5. Ili pls podijeliti vaš nalog, možete poslati više od 2 naloga, pobrinite se da vaš svaki red manje od 5 dolara, kako bi bili sigurni da je vaš svaki red manje od $5, Rusija manje od $2. Molimo, odaberite China Post Air Mail / Aliexpress Standard Shipping, ako želite da biste dobili potpune informacije za praćenje. Hvala vam za Vašu podršku!
Dragi prijatelju, mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca! Povratne informacije je vrlo važno za nas. Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i stavite nam ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar. Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.Hvala vam za Vašu podršku!

Ostale značajke

Broj Modela:
SI1145
Kapacitet:
Molimo provjerite opis
brend:
diymore

Najbolje ponude